Murat - Chile Savura
Murat - Chile savura ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet distilat și/sau ardei iute portocalii, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple Relish, Gust De Ardei Murat, și Gust De Țelină Murată.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Tăiați și aruncați partea superioară a capului de usturoi pentru a expune cuișoarele, apoi înfășurați capul în folie și coaceți până când este foarte fraged, aproximativ 45 de minute. Se răcește la cald, apoi se curăță cuișoarele și se transferă într-un robot de bucătărie.
Stem chiles și se adaugă la procesor împreună cu oțet, zahăr și 1 1/2 lingurițe de sare. Pulse până se toacă fin.
Se fierbe amestecul de chile într-o cratiță mică, amestecând, 2 minute.
Spălați borcanele, capacele și benzile cu șurub în apă fierbinte și săpun, apoi clătiți bine. Benzi cu șurub uscat. Puneți borcane goale pe un raft într-o conservă cu apă clocotită sau într - o oală adâncă de 6 până la 8 litri și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere, acoperit, apoi fierbeți 10 minute.
Scoateți canner de la căldură, lăsând borcane în apă, acoperite.
Încălziți capacele în apă pentru a acoperi cu 2 inci într-o cratiță mică până când apa înregistrează 180 de grade F pe un termometru cu citire instantanee sau bomboane (nu lăsați să fiarbă).
Se ia de pe foc. Păstrați borcanele și capacele scufundate în apă fierbinte, acoperite, până când sunt gata de utilizare.
Îndepărtați cu grijă borcanele și capacele cu clești de conservare, apoi scurgeți borcanele cu susul în jos pe un prosop de bucătărie curat și capacele uscate rapid.
Așezați 2 sau 3 crenguțe de cimbru în fiecare borcan și sos de oală (încă fierbinte) în borcane, lăsând 1/4 inch de spațiu deasupra. Rulați o spatulă de cauciuc curată între sos și părțile laterale ale borcanelor pentru a elimina bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor umplute cu un prosop de bucătărie umed și curat, apoi înșurubați ferm capacele cu benzi cu șurub.
Puneți borcane sigilate în conserve (pe raft) sau oală și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi cu 2 inci. (Dacă aveți un borcan parțial plin, nu îl prelucrați. Acoperiți-l cu un capac și o bandă de șurub, apoi păstrați-l în frigider.) Aduceți la fierbere completă, acoperită, apoi fierbeți, acoperită, 10 minute.
Transferați borcanele cu clești de conservare pe o suprafață căptușită cu prosop pentru a se răci. Borcanele se vor sigila și în cele din urmă vor avea capace concave (este posibil să auziți un ping).
După ce borcanele s-au răcit, 12 până la 24 de ore, Apăsați centrul fiecărui capac pentru a verifica dacă este concav, apoi scoateți banda de șurub și încercați să ridicați capacul cu vârful degetelor. Dacă nu puteți, capacul are o etanșare bună. Înlocuiți banda de șurub. Puneți borcanele care nu s-au sigilat corect în frigider și folosiți-le mai întâi.
• Dacă utilizați borcane cu inele de cauciuc (încă vândute, dar nerecomandate de USDA), urmați instrucțiunile producătorului.* Chile relish se păstrează în borcane sigilate într-un loc răcoros și întunecat de 5 până la 6 luni.