Murat - Chile Savura

Murat - Chile Savura
Murat - Chile savura ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet distilat și/sau ardei iute portocalii, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple Relish, Gust De Ardei Murat, și Gust De Țelină Murată.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați și aruncați partea superioară a capului de usturoi pentru a expune cuișoarele, apoi înfășurați capul în folie și coaceți până când este foarte fraged, aproximativ 45 de minute. Se răcește la cald, apoi se curăță cuișoarele și se transferă într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Stem chiles și se adaugă la procesor împreună cu oțet, zahăr și 1 1/2 lingurițe de sare. Pulse până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Ardei IuteArdei Iute
ZahărZahăr
SareSare
4
Se fierbe amestecul de chile într-o cratiță mică, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Spălați borcanele, capacele și benzile cu șurub în apă fierbinte și săpun, apoi clătiți bine. Benzi cu șurub uscat. Puneți borcane goale pe un raft într-o conservă cu apă clocotită sau într - o oală adâncă de 6 până la 8 litri și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere, acoperit, apoi fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți canner de la căldură, lăsând borcane în apă, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Încălziți capacele în apă pentru a acoperi cu 2 inci într-o cratiță mică până când apa înregistrează 180 de grade F pe un termometru cu citire instantanee sau bomboane (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc. Păstrați borcanele și capacele scufundate în apă fierbinte, acoperite, până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Îndepărtați cu grijă borcanele și capacele cu clești de conservare, apoi scurgeți borcanele cu susul în jos pe un prosop de bucătărie curat și capacele uscate rapid.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CleșteClește
1
Așezați 2 sau 3 crenguțe de cimbru în fiecare borcan și sos de oală (încă fierbinte) în borcane, lăsând 1/4 inch de spațiu deasupra. Rulați o spatulă de cauciuc curată între sos și părțile laterale ale borcanelor pentru a elimina bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor umplute cu un prosop de bucătărie umed și curat, apoi înșurubați ferm capacele cu benzi cu șurub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
PolonicPolonic
2
Puneți borcane sigilate în conserve (pe raft) sau oală și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi cu 2 inci. (Dacă aveți un borcan parțial plin, nu îl prelucrați. Acoperiți-l cu un capac și o bandă de șurub, apoi păstrați-l în frigider.) Aduceți la fierbere completă, acoperită, apoi fierbeți, acoperită, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Transferați borcanele cu clești de conservare pe o suprafață căptușită cu prosop pentru a se răci. Borcanele se vor sigila și în cele din urmă vor avea capace concave (este posibil să auziți un ping).
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
4
După ce borcanele s-au răcit, 12 până la 24 de ore, Apăsați centrul fiecărui capac pentru a verifica dacă este concav, apoi scoateți banda de șurub și încercați să ridicați capacul cu vârful degetelor. Dacă nu puteți, capacul are o etanșare bună. Înlocuiți banda de șurub. Puneți borcanele care nu s-au sigilat corect în frigider și folosiți-le mai întâi.
1
• Dacă utilizați borcane cu inele de cauciuc (încă vândute, dar nerecomandate de USDA), urmați instrucțiunile producătorului.* Chile relish se păstrează în borcane sigilate într-un loc răcoros și întunecat de 5 până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
Ardei IuteArdei Iute
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista