Fructe de var salata mucegai ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ananas, apă, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mucegai De Gelatină Fructată, Salată fructată de creveți de vară cu vinetă de mac de tei de căpșuni, și Mucegai De Tei De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită; se răcește până la sirop. Într-un castron mic, combinați crema de brânză și ananasul; se amestecă în gelatină răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Ananas
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Îndoiți în frișcă, nuci pecan și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cireșe
Nuci Pecan
3
Se toarnă într-o matriță cu 4 căni acoperită cu spray de gătit. La frigider 3 ore sau peste noapte.