Mucegai De Fructe Cremoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mucegaiul cremos de fructe. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 263 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, maioneză, gelatină de var și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ JELL-O cu mucegai de fructe, Fructe de vacanță și mucegai de nuci, și Mucegai De Fructe De Afine.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți crema de brânză și gelatina.
Se adaugă apă, se amestecă până se dizolvă gelatina. La frigider până se îngroașă, aproximativ 1 oră, amestecând frecvent.
Adăugați maioneză; bateți până se omogenizează. Se amestecă fructele și nucile pecan.
Se toarnă într-un 1-qt. mucegai care a fost acoperit cu spray de gătit. Se răcește până se întărește. Desfaceți pe un platou de servire.