Mozzarella De Vițel

Mozzarella de vițel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 680 calorii. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de vin sherry, făină, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Napolitană "Mozzarellan în Carrozza" {Mozzarella umplute pâine prăjită franceză}, Mozzarellan în Carrozza (sandwich cu Mozzarella prăjită) cu gem Balsamic de afine, și Mozzarellan într-o trăsură: Mozzarellan în Carozza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă împreună 1 cană făină, sare și piper alb într-un vas superficial. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Înveliți medalioanele de vițel cu amestecul de făină și scuturați excesul. Se prăjește aproximativ 1 minut pe fiecare parte, doar pentru a se rumeni, dar nu se gătește.
Aranjați vițelul într-un vas de copt de 9x13 inci.
Presărați brânza mozzarella deasupra. Curățați tigaia de vițel și topiți untul cu 1/2 cană de sherry la foc mic. Într-un castron mic, amestecați cele 3 linguri de făină cu 3 linguri de sherry și amestecați în tigaie. Continuați să bateți la foc mic până când amestecul este îngroșat. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se toarnă sosul de sherry peste vițel și brânză.
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este topită și lipicioasă. Sosul va fi curgător. Înmuiați-l cu pâine italiană!