Mozzarella Brânză La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânza la grătar cu Mozzarella. O porție conține 2009 calorii, 81G de proteine, și 151G de grăsime. Pentru $10.34 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de frunze de pătrunjel, mozzarella, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Sandwich cu brânză Fontinan și Mozzarella la grătar, Brânză la grătar cu măsline și Mozzarella, și Brânză prăjită cu căpșuni, Avocado și Mozzarella la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Asamblați sandvișul ungând interiorul feliilor de pâine cu pesto. Aranjați un strat de roșii feliate și condimentați cu câteva ture de piper proaspăt.
Puneți feliile de mozzarella deasupra și apoi așezați o altă bucată de pâine deasupra pentru a face sandvișul.
Stropiți ulei de măsline peste suprafața tigaiei și așezați sandvișuri pe tigaia fierbinte sau presa panini. Dacă folosiți o tigaie, așezați o altă tigaie grea deasupra pentru a forma o "presă". Întoarceți după 2 până la 3 minute și înlocuiți greutatea. Sandvișul este gata când maro auriu și mozzarella s-au topit în jurul marginilor.
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Combinați ingredientele pesto într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt bine combinate, dar totuși cu textură aspră. Dacă aveți o presă panini, porniți-o pentru a se încălzi; în caz contrar, setați o tigaie din fontă la foc mediu.