Mousse Simplă De Ciocolată

Mousse Simplă De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mousse de ciocolată simplă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 82 cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, albușuri, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Simplă Cu Mousse De Ciocolată, Gatiti cartea: Mousse de ciocolata simpla, și Mousse Simplă De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți ciocolata într-un castron peste (fără a atinge) apă fierbinte sau în cuptorul cu microunde. (Dacă doriți să topiți ciocolata în cuptorul cu microunde, setați-o la 30 de secunde și amestecați bine, apoi la fiecare 15 secunde după aceea, până se topește.) Dacă este necesar, transferați ciocolata într-un castron suficient de mare pentru a ține toate ingredientele. Păstrați ciocolata pe tejghea până când este nevoie. Ciocolata ar trebui să se simtă încă caldă la atingere atunci când sunteți gata să o utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
CuptorCuptor
2
Aduceți laptele la fiert, apoi turnați-l peste ciocolată. Folosind un tel mic, amestecați ușor laptele în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați gălbenușul de ou și bateți-l în ciocolată, lucrând din nou ușor; opriți-vă când gălbenușul este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Într-un mixer prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți albușurile la viteză medie doar până când țin vârfuri moi. Măriți viteza la mediu-mare și adăugați treptat zahărul. Continuați să bateți albii până când sunt fermi, dar totuși lucioși. Scoateți 1/3 din Albi din castron pe amestecul de ciocolată. Lucrând cu un tel, bateți albușurile în ciocolată pentru a ușura amestecul. Acum, fie cu biciul, fie cu o spatulă mare de cauciuc flexibilă, pliați delicat, dar bine restul de albușuri bătute în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
5
Transformați mousse—ul într—un castron mare de servire-paharul este foarte frumos pentru acest desert-sau în Căni individuale și dați-l la frigider timp de 1 oră pentru a se seta.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
La depozitare: deși textura mousse-ului va fi mai ușoară dacă îl serviți la scurt timp după răcire, acesta poate fi acoperit și păstrat la frigider până la două zile. Va fi la fel de delicios, dacă este puțin mai dens.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista