Mousse-ul de somon al mamei este un pescatarian rețetă cu 5 porții. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 14 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ouă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 80%. Încercați Mousse de somon cu icre de somon și crudite, Mousse De Somon, și Mousse De Somon Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 8x4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună somonul, firimiturile de pâine, morcovii, muștarul, ouăle, laptele, untul, sucul de lămâie, pătrunjelul, sarea și piperul folosind mâinile până când sunt amestecate uniform. Apăsați în tigaia unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Suc De Lămâie
Morcov
Muștar
Pătrunjel
Unt
Somon
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Bol
3
Coaceți timp de 50 de minute în cuptorul preîncălzit. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.