Mousse De Portocale Cu Ciocolată Cu Lapte
Nevoie de un desert fără gluten? Mousse de portocale cu ciocolată cu lapte ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 405 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, zahăr, ciocolată cu lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse de ciocolată cu lapte cu merișor și Chutney confiat-portocaliu, Mousse De Ciocolată Cu Lapte, și Mousse de lapte și ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În partea de sus a unui cazan dublu mare, așezat peste apă abia fierbinte, topiți bomboanele împreună. Se amestecă bine și se lasă deoparte să se răcească ușor. Într-un mixer prevăzut cu un atașament de măturică (sau folosind un mixer de mână), bateți crema până la rigidizare. Păstrați la frigider.
Într-un castron curat și uscat, bateți albușurile până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahărul și continuați să bateți doar până când este rigid și lucios, încă aproximativ 30 de secunde.
Amestecând tare, încorporați 1/3 din albușurile de ou în ciocolată până când sunt bine amestecate. Îndoiți următoarele 1/3 din albușurile de ou. Îndoiți albușurile de ou rămase până când abia se combină (amestecul va fi strecurat).
Adăugați coaja de portocală, concentratul de suc de portocale și frisca și pliați până la neted.
Folosiți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare simplu sau stea pentru a țeava mousse-ul în feluri de mâncare sau pur și simplu lingurați-l într-un bol mare de servire. Acoperiți ușor și refrigerați cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit.