Mousse De Portocale Cu Ciocolată Cu Lapte

Mousse De Portocale Cu Ciocolată Cu Lapte
Nevoie de un desert fără gluten? Mousse de portocale cu ciocolată cu lapte ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 405 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, zahăr, ciocolată cu lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse de ciocolată cu lapte cu merișor și Chutney confiat-portocaliu, Mousse De Ciocolată Cu Lapte, și Mousse de lapte și ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În partea de sus a unui cazan dublu mare, așezat peste apă abia fierbinte, topiți bomboanele împreună. Se amestecă bine și se lasă deoparte să se răcească ușor. Într-un mixer prevăzut cu un atașament de măturică (sau folosind un mixer de mână), bateți crema până la rigidizare. Păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Într-un castron curat și uscat, bateți albușurile până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați zahărul și continuați să bateți doar până când este rigid și lucios, încă aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Amestecând tare, încorporați 1/3 din albușurile de ou în ciocolată până când sunt bine amestecate. Îndoiți următoarele 1/3 din albușurile de ou. Îndoiți albușurile de ou rămase până când abia se combină (amestecul va fi strecurat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați coaja de portocală, concentratul de suc de portocale și frisca și pliați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
6
Folosiți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare simplu sau stea pentru a țeava mousse-ul în feluri de mâncare sau pur și simplu lingurați-l într-un bol mare de servire. Acoperiți ușor și refrigerați cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista