Mousse de miere congelată cu prăjituri de cireșe Tarte

Mousse de miere congelată cu prăjituri de cireșe Tarte
Mousse de miere congelată cu prăjituri de cireșe Tarte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 285 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Un amestec de făină nealbită pentru toate scopurile, praf de copt, cireșe de tartă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, Tarta cu mousse de zmeura congelata cu crusta de ciocolata (saraca in carbohidrati si fara Gluten), și Iaurt Congelat Cu Cireșe, Nucă De Cocos Și Miere {Zahăr Scăzut}.

Instrucțiuni

1
Folosind mixerul electric, bateți smântâna și mierea într-un castron mare la viteză mică până când mierea se dizolvă. Creșteți viteza și bateți până se formează vârfuri. Folosind mixer electric cu palete curate uscate, bate albușuri de ou șipinch de sare în castron mediu până spumos. Cu mixerul în funcțiune, bateți treptat în zahăr, apoi bateți până se formează vârfuri. Îndoiți amestecul de albuș de ou în amestec de cremă în 2 adaosuri. Îndoiți migdalele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MigdaleMigdale
CremăCremă
MiereMiere
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Transferați în recipient, acoperiți și congelați peste noapte.
1
Preîncălziți cuptorul la 350. Tapetați 2 foi mari de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Se amestecă primele 7 ingrediente în castron. Se amestecă untul și mierea într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați amestecul de făină; se amestecă pentru a se amesteca (aluatul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute pentru a se îngroșa. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei.
5
Lingura aluat de lingurițe rotunjite pe foi pregătite, distanțându-se (aproximativ 6 cookie-uri pe foaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
6
Coaceți până la auriu profund, dantelat și clocotit, 9 până la 10 minute. Se răcește cookie-urile pe foaie 5 minute. Folosind o spatulă metalică subțire, transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Împărțiți mousse de miere între 8 feluri de mâncare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
8
Încingeți fiecare porție cu 1 prăjitură și serviți, trecând separat cookie-urile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista