Mousse De Mango Cu Cuscus

Mousse De Mango Cu Cuscus
Mousse de mango cu cuscus este un vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 340 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați iaurt de vanilie, mango, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mousse De Mango Cu Cuscus, mousse de mango . cum se face mousse rapidă de mango, și Mango-ton smucit cu cuscus de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați cuscusul într-un flux. Se amestecă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
3
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea până când cuscusul este fraged, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
4
Se amestecă în 2 linguri de zahăr. Se acoperă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Frecați una dintre portocale sub apă curentă și uscați-o.Cu un cojitor de legume, îndepărtați coaja, având grijă să nu îndepărtați niciunul din miezul alb. Se toacă fin coaja. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Carne MăcinatăCarne Măcinată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
6
Strângeți portocalele pentru a obține aproximativ 3/4 cană de suc. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri medii într-o cratiță mică. La foc mediu, fierbeți sucul până se reduce la aproximativ 2 linguri și are consistența mierii topite, 4 până la 5 minute. Se amestecă în Cointreau. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CointreauCointreau
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Curățați mango și tăiați carnea departe de sămânță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
8
Tăiați jumătate în pene subțiri și tăiați grosolan restul. Pune deoparte.
9
Într-un bol metalic răcit, bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Îndoiți vanilia și zahărul rămas. Dați la frigider 1 cană de frișcă pentru servire. Într-un castron mediu, combinați restul de frișcă cu iaurtul și mango tăiat cubulețe. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Înainte de servire, combinați amestecul de iaurt-mango cu cuscusul. Lingurați cantități egale în 6 pahare parfait sau boluri mici. Completați fiecare desert cu o bucată generoasă de frișcă rezervată și pene de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Stropiți cu sos de portocale-Cointreau, presărați cu coajă de portocală tocată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CointreauCointreau
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista