Mousse De Mango Cu Cuscus
Mousse de mango cu cuscus este un vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 340 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați iaurt de vanilie, mango, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mousse De Mango Cu Cuscus, mousse de mango . cum se face mousse rapidă de mango, și Mango-ton smucit cu cuscus de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, aduceți apa la fierbere.
Adăugați cuscusul într-un flux. Se amestecă o dată.
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea până când cuscusul este fraged, 12 până la 15 minute.
Se amestecă în 2 linguri de zahăr. Se acoperă bine și se lasă deoparte.
Frecați una dintre portocale sub apă curentă și uscați-o.Cu un cojitor de legume, îndepărtați coaja, având grijă să nu îndepărtați niciunul din miezul alb. Se toacă fin coaja. Pune deoparte.
Strângeți portocalele pentru a obține aproximativ 3/4 cană de suc. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri medii într-o cratiță mică. La foc mediu, fierbeți sucul până se reduce la aproximativ 2 linguri și are consistența mierii topite, 4 până la 5 minute. Se amestecă în Cointreau. Pune deoparte.
Curățați mango și tăiați carnea departe de sămânță.
Tăiați jumătate în pene subțiri și tăiați grosolan restul. Pune deoparte.
Într-un bol metalic răcit, bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Îndoiți vanilia și zahărul rămas. Dați la frigider 1 cană de frișcă pentru servire. Într-un castron mediu, combinați restul de frișcă cu iaurtul și mango tăiat cubulețe. La frigider.
Înainte de servire, combinați amestecul de iaurt-mango cu cuscusul. Lingurați cantități egale în 6 pahare parfait sau boluri mici. Completați fiecare desert cu o bucată generoasă de frișcă rezervată și pene de mango.
Stropiți cu sos de portocale-Cointreau, presărați cu coajă de portocală tocată și serviți.