Mousse De Mango Cu Cuscus

Mousse De Mango Cu Cuscus
Mousse de mango cu cuscus este un vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 340 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați iaurt de vanilie, mango, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mousse De Mango Cu Cuscus, mousse de mango . cum se face mousse rapidă de mango, și Mango-ton smucit cu cuscus de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați cuscusul într-un flux. Se amestecă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
3
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea până când cuscusul este fraged, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
4
Se amestecă în 2 linguri de zahăr. Se acoperă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Frecați una dintre portocale sub apă curentă și uscați-o.Cu un cojitor de legume, îndepărtați coaja, având grijă să nu îndepărtați niciunul din miezul alb. Se toacă fin coaja. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
6
Strângeți portocalele pentru a obține aproximativ 3/4 cană de suc. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri medii într-o cratiță mică. La foc mediu, fierbeți sucul până se reduce la aproximativ 2 linguri și are consistența mierii topite, 4 până la 5 minute. Se amestecă în Cointreau. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CointreauCointreau
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Curățați mango și tăiați carnea departe de sămânță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
8
Tăiați jumătate în pene subțiri și tăiați grosolan restul. Pune deoparte.
9
Într-un bol metalic răcit, bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Îndoiți vanilia și zahărul rămas. Dați la frigider 1 cană de frișcă pentru servire. Într-un castron mediu, combinați restul de frișcă cu iaurtul și mango tăiat cubulețe. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Înainte de servire, combinați amestecul de iaurt-mango cu cuscusul. Lingurați cantități egale în 6 pahare parfait sau boluri mici. Completați fiecare desert cu o bucată generoasă de frișcă rezervată și pene de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Stropiți cu sos de portocale-Cointreau, presărați cu coajă de portocală tocată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
CointreauCointreau
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista