Mousse de iaurt Cardamom cu caise
Mousse de iaurt Cardamom cu caise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 204 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 65 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână gelatină pudră, pudră de cardamom, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cardamom-Mousse de iaurt cu caise, Mousse De Iaurt Cardamom, și Caise Braconate Cu Vanillan Și Cardamom.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/4 cană (60 ml) apă într-o cratiță mică și se presară gelatina peste ea. Se lasă deoparte 5 minute pentru a permite gelatinei să se înmoaie. Puneți tigaia la foc mediu și bateți până se dizolvă gelatina.
Bateți mierea și continuați să încălziți până când mierea s-a subțiat.
În vasul unui mixer cu suport (sau într-un castron mare, folosind un mixer manual), bateți albușurile până se înțepenesc. Răzuiți într-un castron separat. Ștergeți vasul de amestecare și bateți crema până se formează vârfuri rigide.
Adăugați iaurtul și biciul până se combină.
Bateți cardamomul și sarea, apoi turnați încet mierea încălzită și gelatina și biciul. Folosiți o spatulă pentru a plia ușor albușurile.
Întindeți mousse-ul în șase căni separate sau într-un vas de 1 litru (sau 1 litru) și dați-l la frigider timp de 1 până la 2 ore, până când se fixează ușor.
Serviți cu felii de caise proaspete sau îndepărtați gropile din jumătățile de caise și pipa în bucăți de mousse.