Mousse De Ciocolată Albă-Mentă

Mousse De Ciocolată Albă-Mentă
O porție conține 388 calorii, 3G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă $1.39 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Mousse de ciocolată albă-mentă ar putea fi o mare fără gluten rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, garnisiți: bomboane de mentă, extract de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mousse De Ciocolată Albă Cu Mentă, Cheesecakes Cu Mousse De Mentă Cu Ciocolată Albă, și Roșu, alb și albastru (Mousse de ciocolată albă, Gelee de afine, Dacquiose de nucă de cocos cu prăjitură de alune).

Instrucțiuni

1
Încălziți 3/4 cană smântână într-o cratiță grea la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată, amestecând până se topește. Se amestecă extractul de mentă; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3
Bateți restul de 3/4 cană de cremă până se formează vârfuri ferme. Îndoiți ușor amestecul de ciocolată în amestecul de frișcă. Spoon mousse în 8 (3 uncii) cupe sau pahare; garnitura, dacă se dorește. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista