Mousse De Afine Torte
Cranberry Mousse Torte necesită în jurul valorii de 6 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acest desert are 473 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de zahăr, culoarea alimentelor, coaja de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse De Afine Torte, Mousse De Ciocolată Torte, și Triple Mousse Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.înfășurați folia în afara fundului și a părții laterale a tigaiei cu arc de 10 inci pentru a prinde picături. Pulverizați numai fundul tigaiei cu spray de gătit. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele de bază, cu excepția chipsurilor de ciocolată, cu lingura 50 de lovituri; pliați în chipsuri de ciocolată.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când baza se îndepărtează de partea tigaiei; nu coaceți prea mult. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Între timp, așezați 2 linguri de apă într-o cratiță de 2 litri; presărați gelatină peste apă.
Lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia. Lingură sos de afine și 1/2 cană zahăr peste gelatină.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana cand gelatina se dizolva complet. Se amestecă coaja de portocală. Se răcește la temperatura camerei 20 de minute. Capac; refrigerați 1 oră 30 minute până la 2 ore, amestecând la fiecare 30 de minute, până când amestecul este ușor îngroșat.
În castron mediu, bateți frisca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestec de afine. Îndoiți culoarea alimentelor. Amestec de lingură peste baza de brownie răcită. Capac; refrigerați aproximativ 2 ore sau până când este setat.
Între timp, în 1 cratiță de 1/2 litru, amestecați 1/2 cană de zahăr și amidonul de porumb. Se amestecă concentratul de suc de afine.
Se încălzește până la fierbere la foc mare, amestecând constant. Se fierbe 4 până la 5 minute, amestecând constant, până se îngroașă ușor. Se răcește 20 de minute la temperatura camerei.
Se toarnă sosul într-un recipient mic resigilabil. Se dă la frigider aproximativ 1 oră și 30 de minute sau până se răcește.
Pentru a servi, puneți sosul peste fiecare porție de torte.