Mou Shu Porc Wraps

Mou Shu Porc Wraps
Mou Shu porc Wraps ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,54 USD pe porție. Un amestec de muguri de fasole, bok choy, sos hoisin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Împachetări de porc BBQ, Mu Shu Porc Împachetări, și Mu Shu Porc Împachetări pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Înfășurați tortilele în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți o tigaie mare la foc mare până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați carne de porc, ceapă, ghimbir și usturoi; gătiți și amestecați până când carnea de porc se rumeneste și ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Se amestecă în bok choy, ardei gras roșu și ciuperci; gătiți și amestecați până când ardeiul gras este fraged-crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Bok ChoyBok Choy
5
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Puneți tortilla în cuptor timp de 8 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Între timp, întoarceți tigaia la sursa de căldură ridicată și amestecați în muguri de fasole, sake și sosuri de hoisin și soia; gătiți și amestecați până când mugurii de fasole sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți tortilla din cuptor. Împărțiți amestecul de porc între tortilla și rotiți-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista