Moscatel-Păstârnac Glazurat
Păstârnacul glazurat Moscatel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 123 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, păstârnac, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Moscatel-păstârnac glazurat, Păstârnac Glazurat, și Păstârnac Glazurat.
Instrucțiuni
Încălziți zahărul în centrul unei tigaie grele de 12 inci la foc mediu până când începe să se topească. Gatiti, inclinand tigaia ocazional, astfel incat zaharul sa se topeasca uniform, pana se rumeneste. Se amestecă untul, apoi se adaugă păstârnacul și se gătește, amestecând, 2 minute.
Adăugați oțet, apă, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, până când păstârnacul este doar fraged, 10 până la 15 minute.
Scoateți capacul și fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul este redus la o glazură și păstârnacul este caramelizat, aproximativ 5 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.