Moscatel-Păstârnac Glazurat

Moscatel-Păstârnac Glazurat
Păstârnacul glazurat Moscatel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 123 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, păstârnac, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Moscatel-păstârnac glazurat, Păstârnac Glazurat, și Păstârnac Glazurat.

Instrucțiuni

1
Încălziți zahărul în centrul unei tigaie grele de 12 inci la foc mediu până când începe să se topească. Gatiti, inclinand tigaia ocazional, astfel incat zaharul sa se topeasca uniform, pana se rumeneste. Se amestecă untul, apoi se adaugă păstârnacul și se gătește, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați oțet, apă, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PiperPiper
ApăApă
SareSare
3
Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, până când păstârnacul este doar fraged, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
4
Scoateți capacul și fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul este redus la o glazură și păstârnacul este caramelizat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista