Morels cu andive belgiene
Morels cu andive belgiene necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 75 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ciuperci morel, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Andive Belgiene Fierte, Salată Belgiană De Andive, și Salată Belgiană De Andive.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți Andiva; înfășurați în prosoape, închideți într-o pungă de plastic pentru alimente și răciți.
Între timp, scufundați morelele în 2 căni de apă fierbinte.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, 10 până la 15 minute. Ținând morelele în apă, strângeți ușor pentru a masa nisipul liber. Ridicați morelele din apă și strângeți-le uscate. Turnați cu grijă lichidul înmuiat într-un alt recipient; aruncați reziduurile nisipoase.
Scufundați morelele într-o cantitate generoasă de apă rece și masați din nou ușor. Ridicați din apă și stoarceți uscat; aruncați apa rece.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, combinați șalotă, tarhon, oțet și lichid de înmuiere rezervat. Se fierbe la foc mare, amestecând, până se evaporă lichidul, aproximativ 12 minute.
Adăugați mai multe și 1/4 cană cremă. Se fierbe, amestecând des, până când crema se evaporă și legumele încep să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Adăugați smântâna rămasă, bulionul de vită, vinul și țuica și fierbeți până când lichidul se reduce la aproximativ 3/4 cană, 4 până la 5 minute.
Rezervați câteva frunze de andive pentru a garnisi fiecare farfurie; tăiați fin endive rămase pe lungime. Aranjați frunze de andive și așchii pe farfurii de salată.
Aduceți pansamentul morel la fierbere și turnați peste andive.
Se adaugă sare după gust.