Morel Risotto
Morel Risotto este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână orez arborio, șalotă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto cu sparanghel și Morel Rago aprox. t, Carne De Vită Umplută Cu Morel Și Quinoa Cu Bourbon Morel Pan Jus, și Morel Quiche.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui de casă la foc mic într-o cratiță mică (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați șalotă, ceapă și cimbru în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați ciuperci; gatiti 1 minut.
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Se amestecă vermutul; gătiți 30 de secunde sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Se amestecă 1 cană de stoc; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand frecvent.
Adăugați stocul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de stoc este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total).
Adăugați brânză, smântână, sare și piper; gatiti 2 minute.
Se ia de pe foc; se acoperă cu arpagic.