Morcovi și ceapă glazurate cu portocale

Morcovi și ceapă glazurate cu portocale
Morcovii și ceapa glazurate cu portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 66 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, marmeladă de portocale, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Morcovi glazurați și ceapă Cipollini cu coriandru și portocală, Morcovi Portocalii Glazurați, și Morcovi Glazurați Cu Portocale.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță medie; se aduce la foc mic la foc mediu. Acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă marmeladă, sare și piper. Gatiti, neacoperit, 30 de minute sau pana cand lichidul se reduce la 1/4 cana (aproximativ 30 de minute), amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista