Morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon

Morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Morcovii murați vietnamezi și ridichea Daikon ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Dacă aveți oțet distilat, ridiche daikon, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon, Daikon murat vietnamez și morcovi pentru Banh m cca (do Chua), și Rețetă Vietnameză De Morcov Murat Și Daikon pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista