Morcovi murati rapid si sparanghel cu tarhon
Morcovii murați rapid și sparanghelul cu tarhon este un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 19 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de boabe de piper, miere, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 533 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Morcovi murati cu tarhon, Căpșuni murate rapide cu piper negru și tarhon, și Tofu Banh Mi se înfășoară cu morcovi murați rapid și ridichi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați, 4 borcane de sticlă de 12 oz cu capace cu șurub (este posibil să aveți nevoie de mai mult sau mai puțin în funcție de forma borcanelor dvs., așa că pregătiți mai mult decât aveți nevoie) prin fierbere în apă sau treceți prin ciclul de igienizare al mașinii de spălat vase. Aduceți 2 până la 3 inci de apă la fierbere într-o tigaie mare saut și adăugați legume tăiate în apă timp de un minut.
Se toarnă într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece sau se pune într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge și se lasă deoparte.
Combinați apa, oțetul și ingredientele rămase într-o cratiță și aduceți la fierbere. Între timp, împachetați morcovii și sparanghelul strâns în borcane curate. Ar trebui să fie suficient pentru 4 borcane medii sau mai multe borcane mai mici.
Se toarnă saramură caldă de decapare pentru a acoperi legumele distribuind condimentele și ierburile uniform între borcane, lăsând aproximativ un spațiu de centimetru în partea de sus. Ștergeți jantele și înșurubați capacele.
Lăsați să se răcească pe blat până se răcește la atingere.
Se pune la frigider și se lasă aromele să se dezvolte cel puțin 24 de ore înainte de deschidere (de preferință 3 zile pentru cea mai bună aromă). Se păstrează bine răcit timp de aproximativ o lună.