Morcovi glazurați cu mazăre
Morcovii glazurați cu mazăre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 164 calorii. Mergeți la magazin și ridicați , unt, zahăr tos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Miso-mazăre glazurată și morcovi, Morcovi glazurați și mazăre de zăpadă, și Mazăre de zăpadă glazurată și morcovi.
Instrucțiuni
Așezați morcovii într-o cratiță de dimensiuni medii cu 125 ml apă, 50 g unt, 1 linguriță zahăr și linguriță sare de mare. Aduceți lichidul la foc mic, acoperiți, apoi gătiți la foc mic timp de 10-12 minute, amestecând ocazional. Întoarceți căldura, apoi gătiți, neacoperit, timp de 10-12 minute, amestecând ocazional până când tot lichidul se evaporă și sunt lucioase și acoperite,.
Spre sfârșitul acestei perioade, așezați mazărea într-o cratiță de dimensiuni medii cu restul de unt și zahăr, linguriță sare și 50 ml apă. Aduceți acest lucru la foc mic la foc mare, apoi gătiți câteva minute, amestecând sau aruncând mazărea frecvent până când sunt fragede și au devenit un verde frumos delicios.
Scurgeți-le și combinați-le într-un vas de servit cu morcovii. Puneți câteva frunze de mentă, dacă doriți.