Morcovi glazurati cu lamaie si Rutabaga
Rețeta Morcovi Glazuți cu Lămâie și Rutabaga se poate face în aproximativ 30 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap are 95 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 33 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați suc de lămâie, iarbă de mărar, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Morcovi glazuți cu agave , Morcovi prăjiți cu citrice și glazurați cu miere și Prajitură cu afine glazurate cu lămâie .
Instrucțiuni
Tăiați morcovii și rutabaga în 3 inci. x 1/4 inchi. benzi.
Se pune intr-o cratita; adauga bulion. aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 13-15 minute sau până când se înmoaie. Nu scurgeți.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele rămase; gătiți și amestecați timp de 3 minute.
Adăugați la legume; gătiți, descoperit, încă 3-4 minute sau până când legumele sunt glazurate, amestecând ușor.