Morcovi Fierți , Ceapă Roșie Și Ardei Grași Cu Ghimbir, Lime &
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Morcovi fierți, ceapă roșie și ardei grași cu ghimbir, tei și ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 200 de calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Paste Primavera cu morcovi, ardei gras și dovlecei, Cârnați fierți cu ardei grași, și Salată De Linte Cu Morcovi, Roșii Galbene Și Ardei Gras pentru rețete similare.