Această rețetă face 8 porții cu 233 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 43 de minute. Un amestec de sare, ROM, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Morcovi Linguini, Portocale Și Stafide, Morcovi cu nuci de pin, stafide și pătrunjel, și Tocană de pui cu morcovi, naut și stafide.
Instrucțiuni
1
Se toarnă rom peste stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
ROM
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Gatiti ceapa in unt intr-o cratita de 3 litri la foc mic 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie. Se amestecă morcovii și stafidele (cu rom). Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lichidul s-a evaporat. Se amestecă vinul, buruienile de mărar, sarea și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Mărar
Morcov
Stafide
Unt
Ceapă
Sare
Vin
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Acoperiți și gătiți la foc mediu 25 de minute, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
5
Se amestecă frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
6
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe descoperit 5 minute, amestecând ocazional.