Morcovi cu stafide de rom

Morcovi cu stafide de rom
Această rețetă face 8 porții cu 233 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 43 de minute. Un amestec de sare, ROM, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Morcovi Linguini, Portocale Și Stafide, Morcovi cu nuci de pin, stafide și pătrunjel, și Tocană de pui cu morcovi, naut și stafide.

Instrucțiuni

1
Se toarnă rom peste stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
ROMROM
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Gatiti ceapa in unt intr-o cratita de 3 litri la foc mic 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie. Se amestecă morcovii și stafidele (cu rom). Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lichidul s-a evaporat. Se amestecă vinul, buruienile de mărar, sarea și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
MărarMărar
MorcovMorcov
StafideStafide
UntUnt
CeapăCeapă
SareSare
VinVin
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Acoperiți și gătiți la foc mediu 25 de minute, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
5
Se amestecă frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
6
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe descoperit 5 minute, amestecând ocazional.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 43 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista