Morcovi cu ghimbir cu nuci
Morcovii cu ghimbir cu nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 45 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 120 de calorii , 2 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Un amestec de sare, ulei de canolan, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ morcovi ghimbiți , morcovi murați și morcovi ghimbiți și păstârnac .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați ghimbir; gătiți încă 1 minut. Se amestecă morcovii, sucul de portocale, untul, mierea, coaja de portocală, sare și piper.
Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când morcovii sunt fragezi. Se amestecă nucile și se presară pătrunjel.