Morcovi Confiate
Morcovii confiați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 19 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, morcovi tineri, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare sunt Morcovi Confiate, Morcovi Confiate, și Morcovi Confiate.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați toate blaturile de morcov, cu excepția a 1 inch, lăsând puțin verde.
Puneți morcovii într-o tigaie mare puțin adâncă, adăugați uleiul și condimentați cu sare și piper. Întoarceți-vă pentru a acoperi morcovii. Lipiți-le la cuptor și coaceți timp de 30 de minute, până când morcovii sunt fragezi cu furculița.
Între timp, topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mic. Rotiți tigaia și gătiți până când untul începe să devină maro și nuci. Strângeți sucul din jumătățile de portocale, adăugați coaja, zahărul brun, chimenul și scorțișoara și continuați să gătiți timp de 2 minute sau până când sunt siropoase.
Scoateți morcovii din cuptor, stropiți untul maro portocaliu peste morcovi și serviți.