Morcovi Brânză
Cheesy morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 235 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de unt, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Napi brânză și morcovi, Cheesy Franțuzești Morcovi, și Cartofi și morcovi cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de apă, fierbeți morcovii până când sunt moi.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o farfurie de caserolă de 9x13 inci.
Așezați morcovii într-un bol mare de amestecare și zdrobiți-i bine. Se amestecă untul, ceapa, brânza, ardeiul verde, pătrunjelul, sarea și piperul.
Se transferă în vasul de copt pregătit și se acoperă cu pesmet.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 40 de minute.