Morcov Napi Caserola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de napi de morcov. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 304 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți lapte, amestec de umplutură instant, mâncare cu brânză procesată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Încercați Piure de napi și morcovi, Morcov, praz și napi sote, și Rețetă de murături de conopidă, napi și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o farfurie medie.
Pregătiți umplutura conform instrucțiunilor pachetului.
Așezați Napul și morcovii într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti pana se inmoaie.
Se amestecă untul și zahărul brun până se topește.
Așezați mâncarea cu brânză procesată într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și topiți-o în cuptorul cu microunde. Se amestecă laptele și se amestecă în piureul de legume.
Transferați în vasul de caserolă pregătit. Sus cu umplutura.
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.