Moqueca-Tocană De Pește Braziliană

Moqueca-Tocană De Pește Braziliană
Moqueca-tocană de pește Brazilian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1443 calorii, 76g de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $9.07 pe portie. Este perfect pentru Toamna. Vă este adus prin simple rețete. Această rețetă este plăcută de 1191 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, fulgi de piper, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, ceea ce este remarcabil. Încercați Moqueca-Tocană De Pește Braziliană, pentru Moqueca (tocană de pește Braziliană), și Tocană De Pește Braziliană / Moqueca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bucățile de pește într-un castron, adăugați usturoiul tocat și sucul de lămâie, astfel încât bucățile să fie bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați generos peste tot cu sare și piper.Păstrați la rece în timp ce pregătiți restul de supă.2 Faceți orez pentru servire cu supă:dacă intenționați să serviți supa cu orez, începeți cu orezul.Aduceți câteva căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ApăApă
OrezOrez
SupăSupă
3
Încălziți o lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați 1/2 ceapă tocată și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă 30 de secunde, până când usturoiul este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați orezul alb crud și amestecați pentru a acoperi complet cu uleiul, ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Adăugați apa clocotită. (Suma depinde de marca dvs. de orez, verificați pachetul. Dacă nu se dau cantități, adăugați 1 3/4 cană de apă pentru fiecare cană de orez.) Se amestecă 1 linguriță de sare.Aduceți la foc mic, apoi coborâți focul, acoperiți și lăsați să gătească timp de 15 minute, după care, scoateți-l de pe foc până când este gata de servit cu supa.3 Începeți să gătițiceapa, ardeiul gras, roșiile, ceapa verde:într-o tigaie mare acoperită (cum ar fi un cuptor olandez), acoperiți fundul cu aproximativ 2 linguri de ulei de măsline și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
VerziiVerzii
CeapăCeapă
ApăApă
OrezOrez
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa tocată și gătiți câteva minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
9
Adăugați ardeiul gras, boiaua și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ardei GrasArdei Gras
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
10
Se presară generos cu sare și piper. (Cel puțin o linguriță de sare.) Gatiti cateva minute mai mult, pana cand ardeiul gras incepe sa se inmoaie.Se amestecă roșiile tocate și verdeața de ceapă. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute, neacoperit. Se amestecă coriandrul tocat.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TomateTomate
VerziiVerzii
CeapăCeapă
SareSare
11
Puneți legumele cu pește, adăugați lapte de cocos: folosiți o lingură mare pentru a îndepărta aproximativ jumătate din legume (le veți pune înapoi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
LegumeLegume
PeștePește
12
Întindeți legumele rămase pe fundul tigaiei pentru a crea un pat pentru pește. Aranjați bucățile de pește pe legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se presară sare și piper. Apoi adăugați înapoi legumele îndepărtate anterior, acoperind peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
PeștePește
14
Se toarnă lapte de cocos peste pește și legume.4 fierbeți, gătiți, reglați condimentele:aduceți supa la foc mic, reduceți focul, acoperiți și lăsați să fiarbă timp de 15 minute. Gustați și reglați condimentele.Poate fi necesar să adăugați mai multă sare (probabil), suc de lămâie sau lămâie, boia de ardei, piper sau fulgi de chili pentru a obține supa la condimentul dorit pentru gustul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Lapte De CocosLapte De Cocos
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CondimenteCondimente
LegumeLegume
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
PeștePește
VarVar
SareSare
SupăSupă
15
Se ornează cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
16
Se servește cu orez sau cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
OrezOrez

Ingrediente

4creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat397pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 ceapă roșie medie spre mare, tăiată cubulețe1 ceapă roșie medie spre mare, tăiată cubulețe397pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 ceapă roșie medie spre mare, tăiată cubulețe1 ceapă roșie medie spre mare, tăiată cubulețe1buchet marecilantro, tocat cu unele puse deoparte pentru garniturăcilantro, tocat cu unele puse deoparte pentru garnitură680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfileuri de pește alb ferm, cum ar fi halibut, pește-spadă sau cod, clătite în apă rece, oase de pin îndepărtate, tăiate în porții marifileuri de pește alb ferm, cum ar fi halibut, pește-spadă sau cod, clătite în apă rece, oase de pin îndepărtate, tăiate în porții mari12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocatusturoi, tocat3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa verde verde, tocataceapa verde verde, tocata42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysuc de lămâie sau lămâiesuc de lămâie sau lămâie11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline1ceapa, tocataceapa, tocata1pinchCiupiți fulgi de ardei roșuCiupiți fulgi de ardei roșu1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite4creveți și cu veneSareSare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa de primăvară tocată sau 1 ceapă galbenă medie, tocată sau feliatăceapa de primăvară tocată sau 1 ceapă galbenă medie, tocată sau feliată11 lingură de oregano uscatpaprika (dulce maghiară)paprika (dulce maghiară)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii tocate (sau feliate) roșii tocate (sau feliate)4141 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă clocotită (verificați pachetul de orez pentru raportul adecvat dintre lichid și orez pentru tipul de orez pe care îl utilizați)apă clocotită (verificați pachetul de orez pentru raportul adecvat dintre lichid și orez pentru tipul de orez pe care îl utilizați)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez alborez alb1ardei gras galben și 1/2 roșu, însămânțat, decorticat, tocat (sau feliat)ardei gras galben și 1/2 roșu, însămânțat, decorticat, tocat (sau feliat)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista