Moqueca-tocană de pește Brazilian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1443 calorii, 76g de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $9.07 pe portie. Este perfect pentru Toamna. Vă este adus prin simple rețete. Această rețetă este plăcută de 1191 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, fulgi de piper, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, ceea ce este remarcabil. Încercați Moqueca-Tocană De Pește Braziliană, pentru Moqueca (tocană de pește Braziliană), și Tocană De Pește Braziliană / Moqueca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați bucățile de pește într-un castron, adăugați usturoiul tocat și sucul de lămâie, astfel încât bucățile să fie bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Suc De Lămâie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați generos peste tot cu sare și piper.Păstrați la rece în timp ce pregătiți restul de supă.2 Faceți orez pentru servire cu supă:dacă intenționați să serviți supa cu orez, începeți cu orezul.Aduceți câteva căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Apă
Orez
Supă
3
Încălziți o lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați 1/2 ceapă tocată și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă 30 de secunde, până când usturoiul este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați orezul alb crud și amestecați pentru a acoperi complet cu uleiul, ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
7
Adăugați apa clocotită. (Suma depinde de marca dvs. de orez, verificați pachetul. Dacă nu se dau cantități, adăugați 1 3/4 cană de apă pentru fiecare cană de orez.) Se amestecă 1 linguriță de sare.Aduceți la foc mic, apoi coborâți focul, acoperiți și lăsați să gătească timp de 15 minute, după care, scoateți-l de pe foc până când este gata de servit cu supa.3 Începeți să gătițiceapa, ardeiul gras, roșiile, ceapa verde:într-o tigaie mare acoperită (cum ar fi un cuptor olandez), acoperiți fundul cu aproximativ 2 linguri de ulei de măsline și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ulei De Măsline
Tomate
Verzii
Ceapă
Apă
Orez
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
8
Adăugați ceapa tocată și gătiți câteva minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
9
Adăugați ardeiul gras, boiaua și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ardei Gras
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
10
Se presară generos cu sare și piper. (Cel puțin o linguriță de sare.) Gatiti cateva minute mai mult, pana cand ardeiul gras incepe sa se inmoaie.Se amestecă roșiile tocate și verdeața de ceapă. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute, neacoperit. Se amestecă coriandrul tocat.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Gras
1 Kg Tortillas De Maíz
Tomate
Verzii
Ceapă
Sare
11
Puneți legumele cu pește, adăugați lapte de cocos: folosiți o lingură mare pentru a îndepărta aproximativ jumătate din legume (le veți pune înapoi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Legume
Pește
12
Întindeți legumele rămase pe fundul tigaiei pentru a crea un pat pentru pește. Aranjați bucățile de pește pe legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Se presară sare și piper. Apoi adăugați înapoi legumele îndepărtate anterior, acoperind peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Pește
14
Se toarnă lapte de cocos peste pește și legume.4 fierbeți, gătiți, reglați condimentele:aduceți supa la foc mic, reduceți focul, acoperiți și lăsați să fiarbă timp de 15 minute. Gustați și reglați condimentele.Poate fi necesar să adăugați mai multă sare (probabil), suc de lămâie sau lămâie, boia de ardei, piper sau fulgi de chili pentru a obține supa la condimentul dorit pentru gustul dvs.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.