Monte Cristo pâine prăjită franceză umplută cu sirop de căpșuni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Monte Cristo toast francez umplut cu sirop de căpșuni. O porție conține 1284 calorii, 49G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de unt, ouă, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciocolată Mascarpone umplute pâine prăjită franceză cu sirop de căpșuni, Pâine prăjită franceză umplută cu căpșuni și banane cu sirop Grand Marnier, și Monte Cristo cu gem de Habanero de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Top 6 felii de pâine uniform cu șuncă și brânză, pliabile pentru a se potrivi. Se acoperă cu feliile de pâine rămase.
Într-un castron mic, bateți ouăle, laptele și zahărul granulat cu furculița sau sârmă până se amestecă bine; se toarnă într-un castron puțin adânc.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți untul la foc mediu-mic. Înmuiați fiecare parte a fiecărui sandviș în amestec de ouă, lăsând timp pâinii să absoarbă amestecul.
Adăugați sandvișuri în tigaie. Capac; gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Se presară cu zahăr pudră.