Monte Cristo Crescent Roll-Up-Uri

Monte Cristo Crescent Roll-Up-Uri
Această rețetă servește 12. O porție conține 97 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână gem de mure, rulouri de semilună Pillsbury, piept de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Monte Cristo, Monte Cristo, și Monte Cristo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați o foaie mare de copt cu o căptușeală silpat.Derulează Pillsbury Crescent
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Rolls și prindeți 2 crescenți împreună formând un dreptunghi. Marginile sigiliului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Întindeți un strat subțire de gem peste fiecare dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
4
Stratificați fiecare cu 2 felii de brânză Provolone și 2 felii de piept de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
5
Rotiți fiecare dreptunghi în sus, așezând cusătura în jos pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți 20-25 de minute, până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Rulourile se vor răspândi și gemul/brânza se vor scurge ușor. Odată ieșit din cuptor, luați un cuțit de plastic și aduceți brânza și gemul înapoi în jurul rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să se răcească 10-15 minute, apoi tăiați fiecare rulou în 3 felii. Praf cu zahăr pudră, dacă doriți și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista