Monstru Cookie Pops
Rețeta Monster Cookie Pops este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă face 14 porții cu 634 calorii, 17g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 75 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați glazura gata de întins cu vanilie, decorați glazura, bomboanele și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prostie Monstru Cookie Pops, Cookie-uri monstru în onoarea Cookie Monster (și noul parteneriat al Sesame Street cu HBO!), și Monstru Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tăiați aluatul de biscuiți în 14 felii, cu grosimea de 1/2 inch.
Rulați fiecare felie într-o minge. Pe foaia de cookie-uri ungreased, aranjați 7 bile de aluat cookie în cerc la 3 inci distanță și la 2 inci de margine. Introduceți în siguranță 1 băț de ambarcațiune în fiecare bilă, cu capătul îndreptat spre centrul foii de cookie. Repetați cu o altă foaie de cookie și restul de 7 bile de aluat cookie.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, împărțiți glazura între 4 boluri. Lăsați 1 castron de glazură alb; culoare boluri rămase cu culori alimentare violet, verde și albastru. Frost cookie pops; decorați cu glazură și bomboane după cum doriți pentru a forma fețe de monstru.