Monkfish Miso Nabe

Monkfish Miso Nabe
Monkfish Miso Nabe este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sake kasu, varză napa, mirin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Yukimi Nabe (snowviewing Nabe), Nabe (Yosenabe / Oală Fierbinte Japoneză), și Tori Tsukune Nabe.

Instrucțiuni

1
Dacă aveți timp, înmuiați kombu în apă timp de cel puțin o oră pentru a face stocul pentru nabe. Dacă nu, puteți fierbe apa și kombu timp de aproximativ zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2
Scoateți kombu din apă, apoi adăugați mirin, sake kasu, miso și monkfish împreună cu orice legume mai dure, cum ar fi morcovul, gobo și Tokyo negi. Fierbeți toate ingredientele împreună până când peștele și legumele sunt fragede (aproximativ 20-30 de minute).Când sunteți gata să mâncați, adăugați restul de legume și aduceți-l înapoi la foc mic până când sunt fierte. Se acoperă cu mitsuba și se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
MonkfishMonkfish
MitsubaMitsuba
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
KombuKombu
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
MisoMiso
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista