Momofuku ooey Gooey batoane de tort cu unt cu afine
O porție conține 5620 calorii, 52G de proteine, și 198g de grăsime. Pentru $10.56 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți afine, unt, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Ooey Gooey Bare De Unt De Mure, Ooey Gooey Unt De Arahide Baruri, și Ooey Gooey Unt Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați amestecul de tort uscat, untul, 1 ou și coaja de lămâie într-un castron și amestecați până se omogenizează bine. Apăsați mixtureintoparchment-căptușite 88-inch pan.
Presărați afine deasupra. Pune deoparte.
Așezați crema de brânză, restul de 2 ouă, zahărul, vanilia și amestecați până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul de cremă de brânzăafine și se întindeamestecatpână la margini.
Coaceți la 350 de grade F timp de 30 de minute sau până când marginile devin maro auriu deschis, iar centrul tremură ușor când tigaia este bătută.Se răcește complet în tigaie. Întoarceți-vă pe o placă de tăiere și tăiați în pătrate de 1 inch. Pentru frumos curățați marginile puneți tigaia în congelator pentru aproximativ 30 de minute sau până când este fermă, tăiați-o la rece și transferați-o în mini-cupcake liners pentru a servi.