Momofuku Morcov Murat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați murătura de morcovi Momofuku. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 512 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,1 USD pe porție. Un amestec de semințe de chimen, kombu, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Murătură De Sfeclă Momofuku, Murătură De Nap Momofuku, și Morcov Și Murături Daikon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați morcovii și kombu într-un borcan de 1 litru, lăsând cel puțin 1/2 inch de cameră în partea de sus a borcanului.Faceți saramura: prăjiți semințele de chimen într-o cratiță mică la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Adăugați oțetul, zahărul, apa și sarea, bateți pentru a dizolva zahărul și sarea și aduceți la foc mic.Turnați imediat saramura peste morcovi, asigurându-vă că îi acoperiți complet, dar lăsând 1/4 inch de cameră în partea de sus a borcanului.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.Acoperiți borcanul cu un capac etanș. Agitați borcanul sau întoarceți-l cu susul în jos pentru a distribui uniform saramura și condimentele, apoi puneți-l la frigider cel puțin 1 zi și de preferință 1 săptămână înainte de utilizare. (Morcovii murați pot fi păstrați la frigider până la 2 luni.)