Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați murătura de morcovi Momofuku. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 512 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,1 USD pe porție. Un amestec de semințe de chimen, kombu, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Murătură De Sfeclă Momofuku, Murătură De Nap Momofuku, și Morcov Și Murături Daikon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați morcovii și kombu într-un borcan de 1 litru, lăsând cel puțin 1/2 inch de cameră în partea de sus a borcanului.Faceți saramura: prăjiți semințele de chimen într-o cratiță mică la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Kombu
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați oțetul, zahărul, apa și sarea, bateți pentru a dizolva zahărul și sarea și aduceți la foc mic.Turnați imediat saramura peste morcovi, asigurându-vă că îi acoperiți complet, dar lăsând 1/4 inch de cameră în partea de sus a borcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.Acoperiți borcanul cu un capac etanș. Agitați borcanul sau întoarceți-l cu susul în jos pentru a distribui uniform saramura și condimentele, apoi puneți-l la frigider cel puțin 1 zi și de preferință 1 săptămână înainte de utilizare. (Morcovii murați pot fi păstrați la frigider până la 2 luni.)