Mole Poblano
Mole Poblano este un fără gluten și fără lactate sos. Această rețetă servește 2 și costă 10,94 USD pe porție. O porție conține 3030 calorii, 180g de proteine, și 151G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ciocolată mexicană, ardei iute poblano, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Mole Poblano, Mole Poblano, și Mole Poblano.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie de sote, prăjiți semințele de susan și puneți-le în robotul de bucătărie. În aceeași tigaie sote Se adaugă ulei și se prăjește migdale.
Scoateți migdalele, puneți-le în robotul de bucătărie și prăjiți alunele.
Îndepărtați alunele, puneți-le în robotul de bucătărie și prăjiți pătlaginele.
Îndepărtați pătlaginele, puneți-le în robotul de bucătărie și prăjiți stafidele.
Scoateți stafidele și puneți-le în robotul de bucătărie.
Îndepărtați toate, cu excepția unei linguri de ulei și prăjiți roșiile.
Într-un robot de bucătărie măcinați împreună semințe de susan, migdale, arahide, pătlagine, stafide, roșii, poblanos, anason și scorțișoară; aceasta este alunița. Subțire cu apă rămasă peste chile. Într-o cratiță mare, încălziți uleiul.
Adăugați aluniță și gătiți în ulei pentru a scoate arome.
Adăugați ciocolată. Când s-a topit, adăugați picioarele de curcan gătite în prealabil și fierbeți până când curcanul este încălzit.