Moilee de creveți Kerala (supă de creveți curry și nucă de cocos)
Kerala Shrimp Moilee (Creveți Curry și supă de nucă de cocos) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 586 calorii, 20g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $3.99 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de cocos/ ulei vegetal, roșii, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), Creveți Curry Cu Nucă De Cocos, și Creveți Curry Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați creveții într-un castron mic cu 1/2 linguriță de turmeric, 1/2 linguriță de ghimbir și piper roșu măcinat.
Lăsați să se odihnească 15 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu până la sclipire.
Adăugați cuișoare, cardamom și scorțișoară și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați ghimbirul rămas, usturoiul, ceapa și ardeiul iute și amestecați până se parfumează și ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați frunze de curry și stați înapoi în timp ce se împrăștie. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați pudra de turmeric rămasă în ulei, amestecați rapid și adăugați imediat laptele subțire de cocos și sarea.
Adăugați roșii și lăsați să se fierbe ușor.
Adăugați creveții marinați și lăsați să gătească doar până la opac, aproximativ 5 minute.
Adăugați laptele gros de nucă de cocos și aduceți la fierbere ușoară, aproximativ 1 minut.
Se servește fierbinte cu orez alb și poppadoms.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.