Mofongo Dominicano (Piure De Pătlagină)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mofongo Dominicano (piure de pătlagină). O porție conține 274 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, usturoi, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Mofongo cu creveți (piure de pătlagină verde cu creveți), Mofongo Relleno de Pollo Guisado (Pătlagini și trosnituri de porc cu pui înăbușit), și Pătlagine piure cu praz și ierburi proaspete.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de 1 inch în tigaie adâncă de 12 inci la foc mediu-mare până când uleiul începe să strălucească (aproximativ 177°).
Adăugați felii de pătlagină; gatiti pana se rumenesc si se inmoaie.
Aplatizați pătlaginele folosind fundul unei sticle de sticlă cu fund plat sau o tostonera, dacă aveți una. Întoarceți pătlaginele aplatizate în tigaie; gătiți timp de 30 de secunde pe fiecare parte sau până când sunt ușor crocante.
Scoateți din tigaie; așezați într-un castron mare. Se răcește ușor.
Așezați câmpiile, usturoiul și 1 cană de bulion în robotul de bucătărie. Procesați până când amestecul are consistența piureului gros de cartofi, adăugând bulion 1/4 cană la un moment dat.
Adăugați sare și piper; procesați până se amestecă.
Lingura în vasul de servire; garnisiți cu coriandru.