Mofongo Dominicano (Piure De Pătlagină)

Mofongo Dominicano (Piure De Pătlagină)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mofongo Dominicano (piure de pătlagină). O porție conține 274 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, usturoi, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Mofongo cu creveți (piure de pătlagină verde cu creveți), Mofongo Relleno de Pollo Guisado (Pătlagini și trosnituri de porc cu pui înăbușit), și Pătlagine piure cu praz și ierburi proaspete.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de 1 inch în tigaie adâncă de 12 inci la foc mediu-mare până când uleiul începe să strălucească (aproximativ 177°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați felii de pătlagină; gatiti pana se rumenesc si se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3
Scoateți din ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
4
Aplatizați pătlaginele folosind fundul unei sticle de sticlă cu fund plat sau o tostonera, dacă aveți una. Întoarceți pătlaginele aplatizate în tigaie; gătiți timp de 30 de secunde pe fiecare parte sau până când sunt ușor crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți din tigaie; așezați într-un castron mare. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Așezați câmpiile, usturoiul și 1 cană de bulion în robotul de bucătărie. Procesați până când amestecul are consistența piureului gros de cartofi, adăugând bulion 1/4 cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați sare și piper; procesați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8
Lingura în vasul de servire; garnisiți cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista