Mofongo cu creveți
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Mofongo cu creveți un try. Această rețetă face 45 de porții cu 66 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de ulei vegetal, usturoi, pătlagină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mofongo cu creveți (piure de pătlagină verde cu creveți), Mofongo, și Mofongo Dominicano (Piure De Pătlagină) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați două treimi din căței de usturoi tocați cu coaja de porc și 1 lingură de ulei de măsline și piure pentru a combina.
Într-o cratiță mare, încălziți 1 inch de ulei vegetal la 35
Adăugați plantanele și prăjiți, păstrând uleiul la aproximativ 300, până când este foarte fraged, dar nu rumenit, 15 minute.
Scurgeți și transferați plantanele într-un castron mare. Folosind un masher de cartofi, zdrobiți plantanele într-un piure grosier cu 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați usturoiulamestec de coajă de porc și mash până se combină uniform. Condimentați mofongo-ul cu sare și piper; păstrați cald.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1/4 cană plus 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Se adaugă creveții și usturoiul rămas, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc mare, amestecând ocazional, până se ondulează, aproximativ 2 minute.
Adăugați vinul și fierbeți până aproape evaporat și creveții sunt fierți, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Puneți mofongo-ul în boluri și acoperiți cu creveții.