Mofongo (Bile De Pătlagină Din Puerto Rico)
Mofongo (bile de pătlagină din Puerto Rico) este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 1032 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 19 fani. Un amestec de ulei de măsline, coajă de porc prăjită, pătlagină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Rețete similare sunt Mofongo Funky cu Sopa De Pollo și carne de porc prăjită din Puerto Rico, Puertorican Coquito, și Portorican Sofrito.
Instrucțiuni
Curățați pătlaginele și tăiați-le în felii de un inch.
Într-o cratiță mare sau friteuză, încălziți uleiul la 350 de grade.
Adăugațiplantain felii în două loturi și se prăjește timp de 7 minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor, dar nu se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-un mortar mare sau un castron mare, zdrobiți căței de usturoi cu pistil sau spatele unei linguri și presărați sare.
Adăugați ulei de măsline în amestec și continuați să bateți până când este bine încorporat.
Transferați într-un castron mic.
În același mortar sau castron, zdrobiți jumătate din feliile de pătlagină prăjite cu jumătate din coaja de porc, 1/2 felie de slănină gătită și jumătate de aioli de usturoi și bateți sau zdrobiți împreună.
Adăugați până la 1/2 cană de pui după cum este necesar, pentru a-l face umed.
Lingurați amestecul și formați-l în bile de doi inci. Repetați cu ingredientele rămase și păstrați-le în cuptorul cald până când sunt gata de servit. Se acoperă cu mai mult chicharrel zdrobit sau coriandru, dacă doriți.