Mofongo (Bile De Pătlagină Din Puerto Rico)

Mofongo (Bile De Pătlagină Din Puerto Rico)
Mofongo (bile de pătlagină din Puerto Rico) este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 1032 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 19 fani. Un amestec de ulei de măsline, coajă de porc prăjită, pătlagină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Rețete similare sunt Mofongo Funky cu Sopa De Pollo și carne de porc prăjită din Puerto Rico, Puertorican Coquito, și Portorican Sofrito.

Instrucțiuni

1
Curățați pătlaginele și tăiați-le în felii de un inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
2
Într-o cratiță mare sau friteuză, încălziți uleiul la 350 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Adăugațiplantain felii în două loturi și se prăjește timp de 7 minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor, dar nu se rumenesc.
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Într-un mortar mare sau un castron mare, zdrobiți căței de usturoi cu pistil sau spatele unei linguri și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Adăugați ulei de măsline în amestec și continuați să bateți până când este bine încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
7
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
În același mortar sau castron, zdrobiți jumătate din feliile de pătlagină prăjite cu jumătate din coaja de porc, 1/2 felie de slănină gătită și jumătate de aioli de usturoi și bateți sau zdrobiți împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Cești Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativCești Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
9
Adăugați până la 1/2 cană de pui după cum este necesar, pentru a-l face umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
10
Lingurați amestecul și formați-l în bile de doi inci. Repetați cu ingredientele rămase și păstrați-le în cuptorul cald până când sunt gata de servit. Se acoperă cu mai mult chicharrel zdrobit sau coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista