Modă Veche De Modă Veche

Modă Veche De Modă Veche
Dacă aveți despre 45 minute pentru a petrece în bucătărie, Newfangled de modă veche ar putea fi un minunat fără gluten, primar și vegan rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți angostura Bitter, suc de cireșe, gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mazăre și morcovi noi, Rom De Modă Veche, și Nou De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de bourbon, suc de cireșe și 2 lingurițe de bitter într-un agitator de cocktail. Împărțiți uniform amestecul de bourbon între 4 pahare umplute cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Garnisiți fiecare porție cu 1 fâșie de coajă și 1 cireș, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista