Mocha Silk Pie
O porție conține 558 calorii, 6g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Plăcintă de mătase franceză cu ciocolată (mătase franceză a Copycat Bakers Square), și Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha.
Instrucțiuni
Pentru a face crusta, combinați pecanele tocate, zahărul brun, ciocolata rasă și sarea. Se amestecă cu o furculiță pentru a combina, apoi se strecoară în Kahlua, amestecând până se combină. Apăsați amestecul într-o tigaie pentru plăcintă, ridicându-l puțin pe părți. * Nu Coaceți * puneți deoparte sau refrigerați până când needed.In castron mic pentru microunde, topiți 3 uncii de ciocolată de copt neîndulcită până când se agită (aproximativ 45 de secunde la înălțime). Puneți deoparte pentru cool.In un castron mare al unui mixer electric prevăzut cu atașamentul pentru tel, bateți untul, zahărul, 2 lingurițe de cafea instant și 1 linguriță de Kahlua până la pufos, aproximativ 1 1/2 minute. Când ciocolata topită este răcită, stropiți-o în amestecul de unt/zahăr pe măsură ce bate la viteză medie; folosiți o spatulă de cauciuc pentru a scoate totul.
Adăugați 1 linguriță de extract de vanilie. Bateți bine amestecul până se combină, răzuind părțile laterale, dacă este necesar.La viteză medie, adăugați cele patru ouă, pe rând, pe o perioadă de 20 de minute; lăsați aproximativ 5 minute între fiecare adăugare de ou. Răzuiți părțile laterale ale bolului la jumătatea acestui proces.
Se toarnă umplutura în crusta de plăcintă. S-ar putea să ai un pic de umplutură rămasă. Dacă o faci, voi avea încredere în tine să faci ceea ce trebuie.Neteziți umplutura de plăcintă și puneți plăcinta la frigider pentru a se răci cel puțin două ore (de preferință mai mult).
Se servește cu frișcă și mai multă ciocolată rasă.