Mocha Nalba Parfaits

Mocha Nalba Parfaits
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 421 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți marshmallows, frișcă grea, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mocha Nalba Fudge, Mocha Parfaits, și Mocha Latte Parfaits pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați marshmallows, apă și granule de cafea. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se topesc marshmallows, amestecand des. Se răcește complet. Îndoiți în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
Lamaie GumaLamaie Guma
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Puneți deoparte 2 lingurițe de firimituri de napolitane. Puneți aproximativ 3 linguri de amestec de marshmallow în fiecare pahar parfait; se presară cu aproximativ 1 lingură firimituri de napolitane. Repetați straturile. Se acoperă cu amestecul de marshmallow rămas; se presară cu firimituri rezervate. Se da la frigider cel putin 2 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista