Creveți la grătar înveliți cu prosciutto de portocale și rozmarin

Creveți la grătar înveliți cu prosciutto de portocale și rozmarin
Creveții la grătar înveliți cu prosciutto portocaliu și rozmarin sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 64 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână rozmarin, lichior de sambuca, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Creveți La Grătar Înveliți Cu Prosciutto De Portocale Și Rozmarin, Prosciutto Înfășurat Frigarui De Creveți La Grătar, și Salată de creveți și Rucola învelite cu prosciutto la grătar cu ceapă murată și reducere balsamică.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista