Mocha Brownie Ice Cream Sandwich-Uri
Mocha Brownie Ice Cream Sandwich-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de unt, zahăr brun, pulbere de espresso instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mocha Brownie Ice Cream Sandwich-Uri, Mocha Brownie Ice Cream Sandwich-Uri, și Mocha Brownie Ice Cream Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°. aliniați două tigăi de copt pătrate de 8 inci cu folie, lăsând o consolă de 2 inci pe 2 laturi. Aburiți ambele tigăi cu spray de gătit.
Într-un castron mare rezistent la căldură așezat peste o cratiță cu apă fierbinte, topiți untul și ciocolata împreună, amestecând des. Într-o ceașcă mică, amestecați împreună vanilia și pudra espresso până se dizolvă.
Scoateți vasul din cratiță și amestecați zahărul, zahărul brun și amestecul espresso.
Bateți ouăle până când aluatul devine neted și lucios. Se amestecă făina și sarea, amestecând aluatul doar până se combină.
Împărțiți aluatul între tigăi de copt, răspândindu-se cu o mică spatulă. Aluatul va fi superficial în tigăi.
Coaceți până când tocmai ați terminat, aproximativ 15 minute, rotind tigăile la jumătatea drumului. Nu coaceți prea mult.
Așezați tigăile pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Se înmoaie înghețată în frigider timp de 15 minute. Puneți înghețată peste 1 tigaie de brownies, răspândind uniform cu o mică spatulă. Desfaceți a doua tigaie și îndepărtați folia. Apăsați negrese, partea de jos în jos, peste inghetata. Se acoperă cu folie și se îngheață până se întărește, aproximativ 5 ore.
Scoateți tava din congelator. Folosiți folie de folie pentru a scoate brownies.
Așezați pe o tăietură, răsturnați și îndepărtați folia. Tăiați marginile, tăiați în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate în sferturi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețată în meniu? Încercați să vă împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.