Mmmmmmmud Pie

Mmmmmmmud Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta Mmmmmmmud. Această rețetă face 10 porții cu 970 calorii, 14g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, pudră de malț, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Butterfinger Pie, Plăcintă Cu Cireșe, și Căpșuni și plăcintă cu cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron și aruncați până când sunt bine combinate. Apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie de formă de arc de 10 inci și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Mousse densă: topiți ciocolata semidulce și untul împreună în vârful unui cazan dublu la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
3
Se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Bateți în pulberea de malț. Păstrați cald. În vasul unui mixer, bateți albușurile de ou până când formează vârfuri moi, căzute. Încă biciuiți, adăugați zahărul într-un flux subțire și biciuiți până când amestecul este rigid și lucios. Îndoiți în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
MalțMalț
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se toarnă în tigaie și se netezește partea superioară cu o spatulă de cauciuc. La frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Mousse ușoară: topiți bomboanele împreună în jumătatea superioară a unui cazan dublu la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
7
Se lasă să se răcească ușor. Între timp, într-un mixer, bateți crema până când se formează vârfuri moi și se răcește. Într-un mixer, bateți albușurile de ou până când formează vârfuri moi, căzute. Încă biciuiți, adăugați zahărul într-un flux subțire și biciuiți până când amestecul este gros și lucios. O treime la un moment dat, pliați albușurile de ou în amestecul de ciocolată. (Poate fi necesar să bateți, să nu pliați, prima treime dacă amestecul este foarte gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Îndoiți frișca în mousse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
9
Se toarnă peste mousse dens și se netezește partea superioară cu o spatulă de cauciuc. Se răcește până la setare, cel puțin 3 ore sau până la 1 zi. Pentru a scoate plăcinta din tigaie, încălziți părțile laterale cu o torță și îndepărtați pereții. Se taie cu un cuțit înmuiat în apă fierbinte și se servește cu sos cald de ciocolată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Combinați ciocolata, puneți peste cazan dublu, amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
11
Bateți în sirop și apă, încorporând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 23 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista