Gătiți cartea: Cupcakes cu cinci condimente cu ciocolată dulce-amăruie

Gătiți cartea: Cupcakes cu cinci condimente cu ciocolată dulce-amăruie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Bittersweet Chocolate Five-Spice Cupcakes. Această rețetă servește 24. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 153 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, praf de copt, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui, Gatiti cartea: Caramel sarat-Trufe de ciocolata dulce-amărui, și Gatiti cartea: salata dulce-amara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F. căptușiți cavitățile mini tigăilor pentru brioșe cu căni de copt din hârtie mini cupcake și așezați tigăile pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați pudra de cacao într-un vas mic de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați apa clocotită și folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a amesteca împreună până când formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Adăugați 1 linguriță de vanilie și amestecați împreună pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
5
Bateți untul în vasul unui mixer electric cu accesoriul plat pentru bătător sau într-un vas mare de amestecare folosind un mixer de mână la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat zahărul și bateți până devine cremos, aproximativ 1 minut. Pe rând, adăugați ouăle, bătând bine după fiecare adăugare și oprindu-vă frecvent pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc. Amestecul poate părea coagulat pe măsură ce se adaugă ouăle, dar pe măsură ce vă opriți și răzuiți vasul, amestecul se va netezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați pasta de cacao și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
7
Topiți 4 uncii de ciocolată în partea de sus a unui cazan dublu la foc mic sau într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde la putere redusă pentru explozii de 30 de secunde. Se amestecă cu o spatulă rezistentă la căldură după fiecare explozie pentru a asigura o topire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Scoateți partea superioară a cazanului dublu, dacă utilizați, și ștergeți părțile laterale și partea inferioară foarte uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
9
Adăugați ciocolata topită în aluat și amestecați complet la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
10
Peste un castron de dimensiuni medii, cernem împreună făina de tort, 3/4 linguriță de pudră de cinci condimente și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Făină De TortFăină De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Adăugați sarea și aruncați împreună pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
12
Se adaugă în aluat în 2 etape, amestecând bine după fiecare adăugare. Opriți și răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu spatula.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Se toarnă aluatul într-o cană de măsurare a lichidului cu 2 căni. Umpleți fiecare hârtie de cupcake cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
14
Coaceți cupcakes-urile timp de 16 minute, până când un tester de tort introdus în centru iese ușor umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Scoateți foaia de copt din cuptor și transferați mini tigăile pentru brioșe pe rafturi pentru a se răci. Ridicați ușor cupcakes-urile din tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Așezați restul de 6 uncii de ciocolată tocată într-un castron de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-o cratiță mică, încălziți crema la foc mediu până fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se toarnă smântâna peste ciocolata tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Lăsați-l să stea timp de 30 de secunde până la 1 minut, apoi amestecați împreună folosind o spatulă de cauciuc, un tel sau un blender de imersie până când este foarte neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Adăugați restul de 1/2 linguriță de vanilie și amestecați complet. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți până când este gros, dar nu rigid, de la 30 de minute la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Bateți ganache-ul în vasul unui mixer electric cu suportul plat sau într-un vas mare de amestecare folosind un mixer de mână la viteză medie până când deține vârfuri moi, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
7
Folosiți o mică spatulă offset, o spatulă de cauciuc sau o lingură pentru a întinde partea superioară a fiecărui cupcake cu glazura ganache. Sau montați o pungă de patiserie de 12 până la 14 inci cu un vârf mare de stea deschis și umpleți-o parțial cu ganache. Puneți o rozetă mare deasupra fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
8
Serviți cupcakes-urile la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
9
Notă privind depozitarea cupcakes-urilor: păstrați cupcakes-urile neînghețate între straturi de hârtie cerată într-un recipient de plastic etanș la temperatura camerei până la 4 zile. Pentru a îngheța până la 4 luni, înfășurați bine recipientul în mai multe straturi de folie de plastic și folie de aluminiu. Folosiți o bucată mare de bandă de mascare și un marker de neșters pentru a eticheta conținutul. Dacă este înghețat, dezghețați cupcakes-urile peste noapte la frigider și aduceți la temperatura camerei înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
10
Cupcakes-urile înghețate pot fi păstrate bine acoperite în frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
11
Se servește la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista