Mix De Legume La Grătar

Mix De Legume La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați amestecul de legume la grătar. Această rețetă servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară are 147 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ciuperci, unt, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mix De Legume La Grătar, Amestec De Legume Cu Ierburi, și Amestec De Legume Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Așezați legumele în centrul a două bucăți de folie grea cu două straturi (aproximativ 18 in. pătrat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Combinați ingredientele pentru pansament; stropiți peste legume; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3
Îndoiți folia în jurul amestecului și sigilați bine. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 15 minute pe fiecare parte sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista