Mix de biscuiti de baza

Mix de biscuiti de baza
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare din sud. Încercați să faceți Mix de biscuiți de bază acasă. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 651 de calorii, 11 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 9 și costă 55 de cenți per porție. Dacă aveți praf de copt, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca desert la preț foarte rezonabil. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Basic Brownie Mix, Basic Bloody Mary Mix și Basic Bloody Mary Mix.

Instrucțiuni

1
Pune toate ingredientele într-un bol mare și amestecă bine cu o lingură.
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
2
Cerneți amestecul de două ori.
3
Păstrați într-un recipient bine acoperit, deoarece se păstrează bine câteva săptămâni la temperatura camerei.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-uri în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții9
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista