Mississippi noroi tort III

Mississippi noroi tort III
Nevoie de un desert vegetarian? Mississippi Mud Cake III ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 508 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de bicarbonat de sodiu, unt, cafea tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Tort De Noroi Mississippi, Tort De Noroi Mississippi, și Tort De Noroi Mississippi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cafeaua și romul într-o cratiță și încălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ciocolata și untul sau margarina. Gatiti, amestecand, ocazional, pana cand ambele sunt topite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Scoateți din căldură.
4
Într-un castron mare, bateți ouăle. Bateți treptat zahărul până când amestecul este gros. Bateți în amestecul de vanilie și ciocolată. Într-un alt bol, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Întoarceți aluatul într-o tigaie cu tuburi unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 275 grade F (135 grade C) timp de 1 1/2 ore sau până când testele tortului se fac cu o scobitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați într-un suport pentru a se răci. Face 16 porții.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista